Tisztelt Szülők!

A kormány rendkívüli intézkedéseket vezetett be a koronavírus terjedésének fokozódása miatt. 2021. március 8-tól 2021. április 6-ig az általános iskolák digitális munkarendre térnek át. Kérjük a szülőket, hogy biztosítsák otthon a tanulók részvételét a digitális oktatásban. Gyermekük kerülje a csoportos találkozások.

Jelenlegi ismereteink szerint a digitális oktatás utáni első tanítási nap 2021. április 8. csütörtök. Iskolánkban a szülők igénye és kérelme alapján kell biztosítani a gyermekfelügyeletet. Kérjük a szülőket, hogy napi szinten jelezzék a gyermekük felügyeletének igényét. A gyermekfelügyelet során az intézményben lévő gyermekek, tanulók étkezését a szokott módon szervezük. Az ügyeletet nem kérő tanulók esetén az ingyenes vagy kedvezményes étkeztetésben részesülők számára az étkezést elvitel formájában biztosítjuk. Az étkezési igényt előző nap 9 óráig lehet jelezni.

A 111/2021. (III.6.) Kormányrendelet 1.§ (1) bekezdése értelmében –tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed, felkéri a szülőket, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetekben- különös munkavégzés, védekezésben való részvétel – esetén vegyék igénybe! Kérem, amennyiben gyermeke számára ügyeleti ellátást kér, azt a KRÉTA ÜZENETEK-en keresztül illetve az iskola telefonszámán tudják megtenni (tel: 32/785-231).

Megértő együttműködésükre a továbbiakban folyamatosan számítok!
2021. március 08.

Sáriné Princz Ildikó
intézményegység vezető