Közgépalánták

Iskolánkból két csapat nevezett a XII. Közgépalánták versenyre.

A 8. osztályosokból álló Szuperhősök csapat (Antal Zsófia, Járomi Róza, Judák Jázmin és Ondrécska Zselyke) 3 online forduló után bejutott a döntőbe és a 3. helyezést érték el.

Ezúton is gratulálunk nekik!

Bolyai Matematika Csapatverseny

A Bolyai Matematikai Csapatversenyen a Somrügyesek csapata(Antal Zsófia, Horváth Blanka, Babják Benedek és Kazinczi Kevin) a Nógrád megyei fordulójában a 8. osztályosok kategóriájában az 1. helyezést érték el! Felkészítő tanáruk pedig Vincze Béla tanárúr.

Gratulálunk e szép eredményhez!

Rajzverseny

A Karolina Nap és a Sínes Álmok nevezetű képzőművészeti- és rajzversenyeken a 7. osztályos tanulónk, Berei – Nagy Bianka különdíjakat nyert. Gratulálunk!

Szakember leszek verseny

Ezen a 3 fordulós online meghirdetett versenyen iskolánkból Őzikék nevű csapat nevezett, akik 8. osztályos tanulóink: Molnár Réka, Ondrécska Zselyke, Antal Zsófia, Vincze Dorina és Járomi Róza. A fordulók után csapatunk sajnos nem került be a döntőbe.

 

Megyei Német Nyelvi Civilizációs Verseny

Iskolánkból a 7.-esekből álló Ricola (tagjai: Berei – Nagy Bianka, Berki Fanni, Mezei Pálma) és a 8.-os Baskenmützen (tagjai: Antal Zsófia, Vincze Dorina, Kazincszi Kevin) csapatok neveztek a versenyre. 3 forduló online feladatlapot oldottak meg tanulóink, azonban a döntőbe sajnos nem jutottak be.